گفته می شود خرما چندین فواید دیگر برای سلامتی دارد که هنوز به طور دقیق مورد مطالعه قرار نگرفته است.
سلامت استخوان ها: خرما حاوی مواد معدنی متعددی از جمله فسفر، پتاسیم، کلسیم و منیزیم است.
خرما مضافتی جیرفت از بهترین خرماهای موجود در بازار می باشد.
همه آنها برای پتانسیل آنها برای جلوگیری از بیماری های مرتبط با استخوان مانند پوکی استخوان مورد مطالعه قرار گرفته اند.
کنترل قند خون: خرما به دلیل داشتن شاخص گلیسمی پایین، فیبر و آنتی اکسیدان می تواند به تنظیم قند خون کمک کند.
بنابراین مصرف آنها می تواند برای درمان دیابت مفید باشد.
اگرچه این فواید سلامتی بالقوه امیدوارکننده هستند، اما قبل از نتیجه گیری، تحقیقات بیشتری در مورد انسان مورد نیاز است.
خرما فوق العاده همه کاره است و می توان از آن به عنوان صبحانه استفاده کرد.
آنها اغلب با مواد غذایی دیگر مانند بادام، روغن آجیل یا پنیر مصرف می شوند.
خرما همچنین بسیار چسبنده است که باعث می شود در برخی از شیرینی ها مانند کیک ها به عنوان چسباننده مفید باشد.
همچنین می توانید خرما را با مغزها و دانه ها ترکیب کنید تا میان وعده های سالمی درست کنید.
علاوه بر این، میتوانید از خرما برای شیرین کردن سسها، مانند سسهای سالاد و ماریناد، استفاده کنید یا آنها را با کوکتل و بلغور جو دوسر مخلوط کنید.
فلاونوئیدها: فلاونوئیدها آنتی اکسیدان های قوی هستند که می توانند به کاهش التهاب کمک کرده و خطر ابتلا به دیابت، بیماری آلزایمر و برخی سرطان ها را کاهش دهند.
کاروتنوئیدها: نشان داده شده است که کاروتنوئیدها سلامت قلب را ارتقا می دهند و همچنین می توانند خطر بیماری های چشمی را کاهش دهند.
اسید فنولیک: اسید فنولیک که به دلیل خواص ضد التهابی خود شناخته شده است می تواند به کاهش خطر سرطان و بیماری قلبی کمک کند.
کاروتنوئیدها: نشان داده شده است که سلامت قلب را تقویت می کند و همچنین می تواند خطر بیماری های چشمی را کاهش دهد.
اسید فنولیک: اسید فنولیک که به دلیل خواص ضد التهابی خود شناخته شده است می تواند به کاهش خطر سرطان و بیماری قلبی کمک کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.