اگر در دستور غذا مشخص نشده است که از چه نوع پیاز داغ چیپسی استفاده کنید، مطمئن ترین گزینه شما پیاز زرد است. کیم ردین، مدیر روابط عمومی و صنعتی انجمن ملی پیاز، میگوید: “پیاز زرد پیاز استاندارد پخت شماست. من همیشه به دنبال پیاز زرد هستم، مگر اینکه دلیل دیگری برای دستیابی به چیز دیگری داشته باشم.” زردها در فرآیند کاراملی شدن بسیار خوب می مانند، زیرا حرارت طولانی و آهسته است. در اینجا روش های بیشتری برای پخت با پیاز زرد وجود دارد.
پیازهای شیرین محبوب عبارتند از Vidalias، Walla Wallas و Mauis. ردین که سوالاتی در مورد پیاز را با نام The Onionista مطرح میکند، میگوید: “این گونههای معروف پوست زرد کمرنگی دارند. ممکن است داخل آن سفید به نظر برسد، اما زرد هستند.” اگر به دنبال پیازی هستید که طعم خام آن در سالاد، خوشمزه یا خرد شده به عنوان چاشنی، طعم شگفت انگیزی داشته باشد، به سراغ پیاز شیرین بروید. آنها فقط دارای آن طعم ملایم پیاز با طعم شیرینی هستند که می توانید در بسیاری از چیزها استفاده کنید. دستور العمل های پیاز شیرین آزمایش شده و واقعی ما را امتحان کنید.
پیاز قرمز در همه جا روی سالاد، ساندویچ و سایر فرآوردههای خام یافت میشود تا حدی به دلیل رنگ ارغوانی و جذاب آن. ردین هشدار می دهد، با این حال، “پیاز قرمز، به طور خاص، می تواند طعم واقعاً فلفلی و تند داشته باشد.”
این رقم از مارس تا سپتامبر شیرین ترین است. پیاز قرمز به خوبی با سبزی هایی با طعم قوی مانند کلم پیچ یا آروگولا جفت می شود. ردین همچنین پیاز قرمز را برای تفت دادن، کباب کردن و ترشی کردن توصیه می کند. دستور العمل های پیاز قرمز مورد علاقه ما را بررسی کنید.
پیاز سفید نوعی پیاز است که معمولاً در سالادهای آماده (به عنوان مثال سالاد سیب زمینی و ماکارونی) و به طور سنتی در غذاهای مکزیکی پیدا می کنید. ردین میگوید: پیاز سفید میتواند قوی باشد، اما طعم کمتری دارد. طعم کمی شیرین آنها به سالساهای تازه، گواکامول، سویچ و تاکو می افزاید. آنها همچنین معمولاً در موسسات باربیکیو با یک بشقاب گوشت، ترشی و کناره ها سرو می شوند. تکنیک ساده ما را برای پیاز کاراملی شده امتحان کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.